(Sursa Comunicat: GAUDEAMUS - Radio România)
GAUDEAMUS Timișoara
25 - 29 mai 2022Ultima ediţie de primăvară a Caravanei Gaudeamus Radio România 2022 (cel puţin din punct de vedere calendaristic!) se va desfăşura între 25 şi 29 mai în Piaţa Libertăţii din Timişoara.
Cel mai citit târg de carte din ţară, de la cel mai ascultat radio, a ajuns acum la ediţia cu numărul 127, palmares care confirmă statutul de reper al pieţei naţionale de carte al întregului proiect iniţiat de Radiodifuziunea Română în urmă cu aproape trei decenii.

- Ediţia bănăţeană a Târgului de Carte Gaudeamus este organizată de Radio România, prin Echipa Gaudeamus şi Radio România Timişoara, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara, iar în postura de Preşedinte de Onoare al evenimentului se va afla domnul Cristian Rudic, managerul Operei Naţionale Române din Timişoara.

- Programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 şi 21.00.
Accesul publicului este gratuit.

- în premieră pentru Timişoara, evenimentul va fi găzduit de mai multe pavilioane expoziţionale, într-o formulă de amenajare relaxată şi atractivă practicată începând din anul 2021.

- Peste 40 de participanţi, reprezentând câteva dintre cele mai active domenii din industria cărţii şi a materialelor educative – edituri, agenţii de difuzare de carte românească şi străină, producători şi distribuitori de jocuri educaţionale şi muzică – le propun timişorenilor, pentru săptămâna viitoare, cele mai recente apariţii editoriale, best seller-uri şi titluri în curs de afirmare, oferte şi pachete speciale.

- Prin intermediul standurilor virtuale, „oglinda” târgului desfăşurat în formatul clasic în Piaţa Libertăţii şi al evenimentelor transmise live, website-ul www.gaudeamus.ro va oferi şi celor care nu vor fi prezenţi în Timişoara în acest interval prilejul de a participa online a această ediţie.

Pentru mai multe informaţii despre participanţii la această ediţie şi programul intgral al evenimentelor care se vor derula cu acest prilej, vă invităm să accesaţi website-ul www.gaudeamus.ro.
Persoană de contact: Connie Chifor (0745 109 649; connie@gaudeamus.ro)GAUDEAMUS, 25 - 29 mai, Timişoara